Català Español English Français
Inici Museu Notícies

Els Museus surten al carrer a Palamós

dijous 16 de novembre de 2023

La Xarxa de Museus de les Comarques de Girona organitza per cinquena vegada una mostra de diferents tallers dels museus de les comarques de Girona, el proper diumenge 19 de novembre, d'11a 14h, al Moll Pesquer davant del Museu de la Pesca, de Palamós.

El Museu d'Història de Girona hi participa amb un taller amb el que donarà a conèixer a una de les figures més conegudes de la imatgeria festiva gironina, el Tarlà, L'activitat proposada serà la de creació de Tarlanets, amb l'Associació Baba Babarota.

Més de 19 tallers acompanyats d'una petita exposició a mode de mostra del ric patrimoni museístic que podem trobar a les comarques Gironines. D'acord amb la diversitat de temàtiques dels museus de la Xarxa, els tallers que s'oferiran aniran relacionats amb els objectes museístics que exposen i els discursos patrimonials i pedagògics que ofereixen.

Com a novetat enguany, es podrà gaudir del taller "Troba l'intrús!", 4 objectes amagats dins d'una caixa, però un s'ha colat! Caldrà buscar a quin dels museus correspon l'intrús i descobrir així el ric patrimoni que hi ha en els 26 museus de la Xarxa de museus de les comarques de Girona.

En definitiva, un matí ple d'activitats i tallers educatius ,a mode de tastet del que poden trobar les famílies als museus gironins si un dia els visiten!

Tornar
  • Els Museus surten al carrer a Palamós