Català Español English
Notícies

L'alcalde de Girona visita la ciutat agermanada d'Albi

dimarts 7 de novembre de 2023

Lluc Salellas i Vilar, acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor de Talent, Innovació, Salut i Comunitat de l’Ajuntament de Girona, Xavier Aldeguer Manté, han visitat la ciutat d’Albi, agermanada amb Girona des del 1985

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor de Talent, Innovació, Salut i Comunitat de l’Ajuntament de Girona, Xavier Aldeguer Manté, han visitat avui la ciutat d’Albi, agermanada amb Girona des del 1985.

Han estat rebuts al consistori de la localitat occitana per l’alcaldessa Stéphanie Guiraud-Chaumeil; el primer tinent d'alcalde i delegat de Prospectiva, Esports, Promoció de la Ciutat i Esdeveniments, Michel Franques, i el regidor municipal de Relacions Internacionals i Cooperació Descentralitzada, Jean-Luc Dargein-Vidal.

La trobada ha servit per intercanviar experiències i tractar diversos aspectes sobre la política lingüística i cultural, la gestió hortícola urbana, la dinamització i preservació del comerç local i la salut i la recerca. Tot seguit, han visitat la ciutat episcopal i el Museu Toulouse-Lautrec.

Tornar
  • L'alcalde de Girona visita la ciutat agermanada d'Albi
  • L'alcalde de Girona visita la ciutat agermanada d'Albi
  • L'alcalde de Girona visita la ciutat agermanada d'Albi