Programes

Logo del programa 'I, aquesta veu'

I, aquesta veu

Ho presenten: Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites" Dimecres de 15.30 a 16 h i dissabtes a les 12 h

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades.

Tots els podcasts Escoltar ara

Podcasts del programa

I, aquesta veu: Narcís Carreras T1xC10 (15/11/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Narcís Carreras.

I, aquesta veu: Albert Argerich. T1xC09 (08/11/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Albert Argerich.

I, aquesta veu: Mateu Ciurana. T1xC08 (01/11/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Mateu Ciurana.

I, aquesta veu: Mari Gisbert. T1xC07 (25/10/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Mari Gisbert.

I, aquesta veu: Jaume Teixidor. T1xC06 (18/10/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Jaume Teixidor.

I, aquesta veu: Francesc Sánchez. T1xC05 (11/10/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Francesc Sánchez.

I, aquesta veu: Alexandre Teixidor. T1xC03 (04/10/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Alexandre Teixidor.

I, aquesta veu: Josep Mª Amargant. 1x03 (27/09/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Josep Mª Amargant.

I, aquesta veu: Narcís Planas. 1x02 (20/09/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades, avui ens visita Narcís Planas.

I, aquesta veu 1x01: Quim Lladó (18/09/23)

Una producció de Papi Guardiola i Josep Plaza "Lites", per parlar de la trajectòria d'algunes de les veus de les ones gironines en les darreres dècades.