Programes

Logo del programa 'Tots som GEiEG'

Tots som GEiEG

Ho presenta: Carles Baldellou Cada quinze dies els dijous de 15 a 15.30 h i els diumenges de 11 a 11.30 h

Tota l'activitat esportiva, social i cultural del GEiEG. Amb Carles Baldellou.

Tots els podcasts Escoltar ara

Podcasts del programa

Tots som GEiEG T1xC05 (16/11/23)

Aquesta setmana repassem l’activitat destacada de les seccions grupistes amb atenció especial a la jornada de portes obertes d’esport adaptat de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals a les instal·lacions de Palau. També escoltem una entrevista amb la primera campiona olímpica espanyola, Míriam Blasco, coincidint amb la seva visita al GEiEG de Sant Narcís i coneixem detalls de les accions de promoció que la secció d’handbol està fent a les escoles de Girona. Recollim testimonis de la trobada de la Federació d’Ateneus de Catalunya i ens interessem per la xerrada col·loqui sobre esport femení d’alt nivell que organitza Girona Voluntària, amb participació de dues esportistes de l’entitat i parlem de la jornada de Wikimarató que la Secretaria de Polítiques Lingüístiques de la Generalitat de Catalunya organitza la setmana vinent als equipaments de Palau.

Tots som GEiEG T1xC04 (02/11/23)

Aquesta setmana repassem el més destacat del Concurs de Colles Sardanistes, coneixem els detalls de la presentació de la 13a edició del Circuit Girosona de natació i escalfem motors pel Trofeu Sant Narcís que se celebra a Sant Ponç. També analitzem amb la resposanbe comercial del club, Núria Frigola, l’estada de la selecció holandesa de waterpolo femení a les instal·lacions del GEiEG i els efectes que ha genera en l’àmbit del turisme esportiu. Presentem el conveni de col·laboració que l'entitat ha signat amb l'AVAP Girona i escoltem un reportatge enregistrat durant la deliberació del jurat del 49è Concurs Infantil i Juvenil de Pintura Ràpida.

Tots som GEiEG T1xC03 (19/10/23)

Aquesta setmana repassem tots els detalls de la presentació de seccions del GEiEG i els objectius de la nova temporada entrevistant al nou director esportiu del club, Adrià Bertran. Resumim els resultats més destacats de la setmana i vivim la prèvia de la 49a edició del Concurs Infantil i Juvenil de Pintura Ràpida en el que participen 3 000 alumnes d’una vintena d’escoles gironines parlant amb la cap d’estudis de l’Escola Balandrau. I finalment expliquem l’acte institucional amb el qual es descobrirà una placa commemorativa a la primera seu social del club, coneixem la tasca de l’arxiver de l’entitat.

Tots som GEiEG T1xC02 (05/10/23)

Aquesta setmana valorem amb el regidor d’esports, Àdam Bertran i el director general adjunt del GEiEG, Pau Serra, l’acord de col·laboració entre el club i l’Ajuntament de Girona que permetrà compartir espais esportius. Sabem com ha començat el curs a l’Escola d’Activitats Aquàtiques entrevistant a una de les famílies que hi participa i coneixem les novetats dels nous serveis d’entrenament personal, readaptació i fisioteràpia que el club ha engegat a les sales de fitness de Sant Narcís i Sant Ponç. Finalment viatgem en el temps commemorant el 50è aniversari de l’expedició que va coronar el Kilimanjaro escoltant el testimoni d’un dels seus protagonistes, Pere Puig.

Tots som GEiEG 1x01 (21/09/23)

En el primer d’avui repassem els darrers resultats de les seccions del GEiEG, escoltant a Sergi Martínez després de penjar-se la medalla d’Or als Campionat del Món d’Halterofília Màster +40 i conversant amb Jaume Sabrià, nedador grupista amb gairebé quaranta participacions a la tradicional Travessia de L’Estany de Banyoles. Coneixem l’experiència d’una família usuària de l’Escola Esportiva i descobrim la història dels Senglars FC, l’únic equip que ha disputat totes les edicions del campionat social de futbol que organitza l’entitat.