Programes

Logo del programa 'Faldilles alineades'

Faldilles alineades

Ho presenten: Emma Granyer, Clara Julià i Clara Vicenç Cada quinze dies els dijous de 15 a 16 h i els diumenges de 11 a 12 h

Emma Granyer, Clara Julià i Clara Vicenç ens acosten el passat, el present i el futur del bàsquet femení gironí.

Tots els podcasts Escoltar ara

Podcasts del programa

Faldilles Alineades 1x05: Beti Orden (09/11/23)

El bàsquet d’elit està acompanyat de molts professionals i una de les figures imprescindibles que fa que tot rutlli és la dels fisioterapeutes. En el programa d’avui ens visita Beti Orden, la responsable de la fisioteràpia de l’Spar Girona i propietària de BeFisio Girona. Pareu l’orella!

Faldilles Alineades T1xC04: Sandra Ventura (26/10/23)

En el programa d’avui rebem a Sandra Ventura, jugadora i entrenadora que forma part de la història del bàsquet del GEIEG. Va ser una de les líders de l’equip que l’any 1990 va aconseguir el campionat d’Espanya Júnior, el que li va permetre jugar a la primera divisió d’honor. Com a entrenadora va entrenar equips com el CB Banyoles de Copa Catalunya. No us ho perdeu!

Faldilles Alineades T1xC03: Clàudia Morente (12/10/23)

En el programa d’avui ens acompanya una jugadora que ha ajudat a consolidar el GEIEG a Llifa Femenina 2: Clàudia Morente. El bàsquet és la seva passió des de petita i aquesta disciplina la va dur a ser reclutada per una universitat americana a Iowa. Recentment ha començat la seva quarta temporada amb el primer equip del GEIEG. No t’ho perdis!

Faldilles Alineades 1x02: Noemí Jordana (28/09/23)

En el programa d’avui ens acompanya una llegenda del bàsquet femení: Noemí Jordana. És la jugadora amb més partits disputats a lliga femenina, on s’hi va estar 20 temporades. És també la jugadora que té el rècord d’assistències en un partit de Copa de la Reina (11) i una de les tres úniques jugadores que tenen la samarreta retirada a Fontajau. Acompanya’ns a conèixer una mica més a un mite del bàsquet.

Faldilles Alineades 1x01: Lolita Iglesias (14/09/23)

En el programa d'avui coneixem la història d'una històrica del bàsquet gironí: Lolita Iglesias. Tot i tenir 72 anys, la Lolita mai ha deixat d'estar vinculada a aquest esport. Va començar a Blanes i després la va fitxar el CREFF Girona on va jugar pràcticament una dècada i va despuntar al costat de figures com les germanes Vilagran. Iglesias continua vinculada en la primera línia del bàsquet com a secretària de l'Spar Girona i és una històrica del bàsquet català.