Actualitat

Torna La Mosca d’en Quim, un espectacle original de la Fal·lera Gironina.

dilluns 7 d'agost de 2023 | Cultura

Tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de setembre al Teatre Municipal de Girona, amb tres funcions disponibles.

La Colla Gegantera Fal·lera Gironina anuncia avui que La Mosca d’en Quim tornarà al Teatre Municipal de Girona amb tres noves funcions. El cap de setmana del 16 i 17 de setembre, una quarantena d’actors i músics de la Fal·lera tornaran a omplir l’escenari del Teatre Municipal per explicar la història imaginada de la creació dels Capgrossos de Girona per part de l’artista Joaquim Pla i Dalmau, fa 60 anys. L’espectacle se centra en el moment de creació dels Capgrossos de la ciutat de Girona a través d’un conte on els protagonistes, en Fraret, el capgròs més antic conservat, i el senyor Joaquim Pla i Dalmau, dissenyador dels Capgrossos, s'endinsen al món de l’imaginari gironí per poder crear una nova comparsa de Capgrossos. A través del món oníric de Joaquim Pla i Dalmau coneixem una mica més les històries que rodegen als coneguts Esquivamosques, Ciutadà i Beneta, Pericota i Ballester, Mercader i Argentera i Merdisser i Marieta de les Cols.

La Mosca d’en Quim es podrà veure el cap de setmana del 16 i 17 de setembre del 2023 al Teatre Municipal de Girona, i hi haurà 3 funcions disponibles: dissabte 16 a les 12 h i a les 18 h i diumenge 17 a les 12 h. L’espectacle està pensat perquè el gaudeixi tota la família, des dels més petits als més grans. Enguany, les entrades tindran un cost de 10€, però es podrà adquirir un pack familiar de 4 entrades a 32€. Es poden comprar a partir d’aquest dilluns a través de la web del Teatre Municipal o d’aquest enllaç:
https://gironacultura.koobin.com/lamoscadenquim2023

Aquest espectacle es va estrenar el setembre del 2022 amb motiu de la celebració dels 25 anys de Fal·lera Gironina, portadora dels Gegants, els Capgrossos i l’Àliga de Girona. Un espectacle que compta amb la participació de més de 40 actors i músics sobre l’escenari i la col·laboració d’artistes i artesans de la ciutat que tenen vinculació amb la colla gegantera. En resum, un espectacle de gran format que combina el teatre, la dansa, la música en directe per a fer arribar a tota la família la història d’aquests populars personatges de la imatgeria gironina.

Tots els podcasts Escoltar ara