Perquè la nostra ciutat és el nostre estil de vida, neix un nou espai comunicatiu a Girona: l'emissora de ràdio municipal de la ciutat. Amb Girona FM escoltar la ràdio és conèixer la informació local, opinar i participar, sentir la cultura, viure l'esport i escoltar tots els barris del municipi. Des dels estudis ubicats al carrer de Balmes, al centre de la ciutat, oferim una programació de proximitat, participativa i transversal i que mira més enllà de la ràdio, ja que esdevé també una plataforma digital per conèixer de primera mà tota la informació de municipi.

Ara, l'estil de vida de Girona serà més viu que mai a la ràdio, a Internet i al mòbil.

Girona FM 92.7,
un aparador musical
d'artistes emergents
de la ciutat

Informació local

De dilluns a divendres, assabenta't de l'última hora de la ciutat. Girona FM et porta els informatius i butlletins horaris per explicar-te les notícies del teu entorn més proper, amb tots els detalls i la veu dels protagonistes.

Girona, un estil de vida

«Els 4 Rius» és el magazín matinal obert a la ciutat. Encetem el dia en clau gironina per escoltar el pols de la ciutat. Notícies, tertúlies, entrevistes, esports, cultura, societat i molt més.

Cultura i esport

Magazins, retransmissions en directe i programes diaris per acostar-te totes les disciplines culturals i esportives de la nostra ciutat.

La ràdio participativa

Una ràdio oberta, educativa i participativa, que dona veu a les entitats i a tots els barris de la ciutat. Programes setmanals com «Barris de Girona», «Entitats» i «La ràdio a l'escola» fomenten la comunicació de proximitat en tots els àmbits.